carnibest-001.jpgCarnibest is een kant en klaar vers vlees maaltijd. Carnibest bestaat voornamelijk uit ingevroren vlees. Dit is zowel orgaan en spiervlees in een optimale samenstelling. Samen met groente, rijst en gemalen botten vormt het een complete maaltijd voor honden. Carnibest is een bijzonder gezonde en smakelijke maaltijd voor honden. Naast vlees, groente en rijst bevat Carnibest geen ander toevoegingen zoals geur, kleur of smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen suiker, dierlijke of plantaardige bijproducten, dus ook geen tarwegluten.

De voordelen van Carnibest ten opzichte van brokken zijn erg groot. Honden zullen minder en betere ontlasting produceren die veelal ook veel minder ruikt. Dit komt omdat Carnibest voor 96% verteerd wordt en er geen overbodige stoffen in zitten. Honden zijn vaak veel minder vatbaar voor bacteriën die via de maag binnenkomen. Dit komt omdat het maagsap veel zuurder wordt door het eten van Carnibest; zo zuur dat botten er in oplossen en de meeste bacteriën (zoals salmonella) het er niet overleven.

De vacht van honden die Carnibest eten wordt vaak glanzender en zachter, doordat er minder afvalstoffen in het lichaam zitten. De algehele gezondheid van veel honden verbetert als ze over stappen naar vers vlees en het is bekend dat veel klachten zoals huid- , maag- en darmproblemen vaak afnemen of verdwijnen als honden vers vlees gaan eten.

Carnibest is verkrijgbaar in ingevroren worsten van 250, 500 en 1000 gram in de smaken:

  • natuurmix,
  • lam en rijst,
  • kip en rijst,
  • mix